Claudia d'Haens

Ze is zich van jongs af aan altijd bewust geweest van verschillende soorten energie en levensvormen, dit geeft haar een multidimensionale werkwijze. Omschreven als 'een oude kosmische ziel' is ze een toegewijd space-holder voor een heling en initiatie. Ze nodigt je uit om je hart te openen en in contact te komen met je Hogere Zelf. 

Werkwijze:

Door in te voelen van ziel tot ziel, werkt ze op intuïtieve wijze en houdt ervan ondersteunende voorwerpen te gebruiken zoals: kristallen (schedels), ascension tools, krachtvoorwerpen, klanken, tarot/orakel. 

 

Didier d'Haens

Met zijn inzicht in de energetische codering van je leven helpt hij je te begrijpen wie je werkelijk bent. Omschreven als een 'gifted mind' helpt hij je bij het doorzien van je conditioneringen, de verschillende rollen die je aanneemt in je leven en waarom sommige thema's telkens terugkeren.  

Werkwijze:

Met behulp van systemen zoals de Tzolkin en Human Design begeleid hij je bij de energetische kalibratie. Daarnaast put hij uit eigen ervaringen en inzichten op het pad van zelf-transformatie. Zijn expertise is het begeleiden van mensen met een overactive geest, die hun ware zelf willen hervinden.