Dat je mag inzien...Dat je mag weten...

Dat je mag vertrouwen...Dat je mag zijn...

Wie je werkelijk bent

Dit is de boodschap die Bennu tot leven heeft gebracht. 

Wat is begonnen als een persoonlijk avontuur, is uitgegroeid tot een passie

om te delen met iedereen die zichzelf wenst te her-inneren. 

Claudia d'Haens.

Ze is zich van jongs af aan altijd bewust geweest van verschillende soorten energie en levensvormen, dit geeft haar een multidimensionale werkwijze. Als medium tussen de verschillende frequenties begeleid ze je van Ziel tot Ziel. 

Omschreven als 'een oude kosmische ziel' is ze een toegewijd space-holder voor een helende en harmonieuze frequentie waarbinnen iedereen zijn/haar eigen balans mag vinden. Ze nodigt je uit om je hart te openen en in contact te komen met je Hogere Zelf door: meditatie, heling, initiatie en ritueel. 

Ze houdt ervan om op intuïtieve wijze te werken met instrumenten die licht-energie dragen zoals: kristallen (schedels), ascension tools, krachtvoorwerpen, klanken, tarot/orakel, archetypen etc. 

Een intuïtieve en speelse benadering helpt je om je hart te openen en jezelf te verbinden met je essentie.


Didier d'Haens

Met zijn inzicht in de energetische codering van je leven helpt hij je te begrijpen wie je bent en hoe je functioneert. Je krijgt inzicht in je conditioneringen, de verschillende rollen die je aanneemt in je leven en waarom sommige thema's telkens terugkeren.  

Doordat hij zelf een gifted persoon is, zal hij je begeleiden vanuit zijn eigen ervaringen en inzichten op het pad van zelf-transformatie. Hij werkt graag met systemen zoals de Tzolkin en Human Design, die je ziel, hart en geest kalibreren naar je oorspronkelijk staat van zijn. 

Zijn expertise is het begeleiden van mensen met een overactive geest, die hun ware zelf willen hervinden.