God van liefdeKernkwaliteit:

De god van liefde nodigt je uit tot introspectie. Wat is liefde voor jou en hoe zou die liefde vorm krijgen?

 

Ter inspiratie: 

De God van Liefde is krachtig en tegelijkertijd ook zacht.

Het belichamen van de God van Liefde vraagt om een compassievol hart en het handelen vanuit naastenliefde. Daarbij is er ook de bereidheid tot daadkracht en gedrevenheid wanneer dit nodig is om op te komen voor wat rechtvaardig is en te beschermen wat puur is.

Deze God van Liefde nodigt je uit om nobel en moedig te zijn met een scherpe visie op vanuit het gewaarzijn van je hart. Wanneer je in deze ogen van deze Godheid kijkt ontmoet je jezelf binnen deze waarden.

Zoals je ziet zijn de ogen gemaakt met een intense blik voor heldere visie. Ze rijzen ook ver omhoog naar het bewustzijn. De vorm het gezicht laat een stabiele, verantwoordelijke en gebalanceerde aanwezigheid zien.

De achterkant van het hoofd laat een pijl zien met de punt naar boven, waarin twee harten met elkaar zijn verbonden. Dit geeft het belang aan om vanuit het hart met de ander te verbinden en om actie te durven nemen zoals de pijl omhoog reikt in het hoger bewustzijn wanneer deze is afgestemd vanuit het gewaarzijn van het hart.


Gemaakt uit kwarts.

Afmetingen: 170 x 50 x 90 mm.

Gewicht: 1234 gram. 

Status: kan ervaren worden bij Bennu.