Helende frequenties

Je mag persoonlijk langskomen of we maken een afspraak waarbij we ons op afstand met je verbinden. Bij een healing kun je denken aan magnetiseren, reiki, een krachtveld, klankhealing, of een combinatie zoals passend voelt. Wanneer we ervoor kiezen op afstand met elkaar te verbinden bespreken we altijd onze ervaringen met je. 


SoulRealignment

Dit is een reading vanuit jouw Akasha Kroniek, verwerkt in een verslag. Het geeft je inzicht in thema's vanuit vorige levens die op dit moment van belang zijn voor her-innering. Daarnaast verteld het je over de talenten en valkuilen die horen bij de oorspronkelijke afstemming van je Ziel. De reading wordt persoonlijk toegelicht en evt wordt er een healing op aangesloten.  


Geleide meditatie

Voor een geleide meditatie mag je langskomen of we maken een afspraak waarbij we elkaar spreken via zoom. We maken de meditatie passend bij je intentie en houden rekening met je wensen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld trauma healing, regressie, contact met gidsen of sterrenfamilie, specifieke healing of in contact komen met kristallen en kristallen schedels. Vind je het fijn om tot in detail geleid te worden door je ervaring, of wil je liever ruimte voor je eigen ervaringen? Samen kijken we wat passend voor je is. 


Authentic power is the energy that is formed

by the intentions of the Soul.

It is the light shaped by the intentions

of love and compassion guided by wisdom.

- Gary Zukav -