Munay-Ki is universele wijsheid die wordt doorgegeven op energetisch niveau. Het herstelt de verbinding met je oorsprong, het nodigt je uit om je plaats in te nemen en je verantwoording te dragen. Deze her-innering geeft je de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en dieper te verbinden met het universum en Al dat Is. Dit bevordert het evolutieproces van jou als persoon, van de mensheid als collectief en alles wat met ons in verbinding staat. Een prachtig geschenk...je bent het waard om het te ontvangen.
 

Het is een weg van liefde, naar verlichting en wereldvrede.

 
Munay-ki is een geschenk van de Inca's, overgedragen door de Q'eros. Ze hebben tot op heden hun oude tradities en leefwijze op een heel pure en oprechte wijze behouden. Zij hebben gehoor gegeven aan de voorspelling die in hun cultuur bestond, het was tijd om hun spirituele wijsheid aan de mensheid aan te bieden. 
 
Gelukkig komen er steeds meer mensen die Munay-ki hebben ontvangen en het ook zelf door wensen te geven. Iedereen doet dit op zijn/haar eigen wijze. Zoek diegene die voor jou goed voelt en de wijze die voor jou passend is. Binnen de Eenheid is diversiteit een prachtig geschenk wat gerespecteerd mag worden. 
 
Je ontvangt van mij de 9 inwijdingen van Munay-ki + 1 extra inwijding.
 
Munay-ki kan ingedeeld worden in drie deelonderwerpen:
☥ de eerste 4 inwijdingen vormen het fundament.
☥ vervolgens 3 inwijdingen die de erflijn omvatten.
☥ daarna 3 inwijdingen die je dieper verbinden met de frequentie van de Nieuwe Tijd. 
 
De inwijdingen worden gegeven in 3 sessies die afgestemd zijn op de deelonderwerpen.
 
Je hebt een pi-stone nodig, dit wordt de drager van de energetische informatie. 
Deze kun je uitkiezen op de eerste afspraak of je koopt/maakt er zelf een voordat je komt. 
 
Je ontvangt van mij de informatie die bij de inwijdingen hoort achteraf op papier, op deze manier blijf je beter in je eigen ervaring en bij je eigen gevoel. Ik raad je ook af om veel informatie te googelen en om met een ingekleurd kader het proces in te gaan. Het is belangrijk dat je ontvangt met een open hart, vrij van verwachtingen.