Sessie bij Claudia

Haar connectie met verschillende frequenties van bestaan geven Claudia een multidimensionale werkwijze. Vragen en intenties waar je ondersteuning voor wenst worden benadert vanuit het perspectief van je ziel. Ze kan samenwerken met jouw eigen team van ondersteunende entiteiten (bijv. begeleiders, engelen, meesters, sterrenwezens, elementalen, eenhoorns, draken etc). 

Door contact maken met je ziel en het afstemmen op jouw frequentie wordt het duidelijk waar blokkades in je energieveld aanwezig zijn en kan ze je helpen bewust te worden wanneer en waarom deze zijn ontstaan. Wat de meest gepaste wijze is om je te ondersteunen wordt in dat moment duidelijk. Mogelijkheden zijn: energetische balancering, klankhealing, geleide meditatie, regressie, ritueel, gridwerk, ankh & kosmische schijven, energetische oefening of een combinatie hiervan.

Soul Realignment geeft je inzicht in de kernkwaliteiten van je ziel en gebeurtenissen vanuit vorige levens die op dit moment nog een invloed op je hebben. Deze informatie wordt voor je opgevraagd vanuit jouw Akasha Kroniek, wanneer je dit bewust her-innert wordt je bekrachtigd in je zijn en mag hetgeen dat een belemmering voor je vormt getransformeerd worden. Een Soul Realignment is inclusief uitwerking op papier, ritueel voor thuis en een initiatie van jouw transformatieproces. 

Je kunt ook bij Claudia terecht wanneer je last hebt van ongewenste energieën of entiteiten

    Sessie bij Didier

    Door zijn expertise in coderingen (de tzolkin, human design en numerologie) krijg je een diepgaand inzicht in wie je bent en hoe je functioneert. Je wordt je bewust hoe je geconditioneerd bent geraakt, welke rollen je hebt aangenomen en waarom sommige zaken telkens opnieuw in je leven opduiken. 

    Hoe mooi is het als je kunt loskomen van de programmeringen die een obstakel voor je vormen om je ware zelf te zijn. Leer hoe je het beste tot manifestatie komt, zodat je keuzes kunt maken waarmee jij in je kracht komt te staan. Al deze informatie kan ook voor je vastgelegd worden in een voor jou persoonlijk opgesteld profiel.

    De werkwijze van Didier is uitermate geschikt voor mensen die vanuit denken de verbinding naar voelen en intuïtie wensen te versterken. Hij begeleid je op een coachende wijze en helpt ervoor te zorgen dat 'the mind' de juiste rol aanneemt in je leven. 

    Daarnaast kun je hem ook benaderen voor processen die met het innerlijke kind te maken hebben of wanneer je een dierentolk nodig hebt.