Je kunt bij mij terecht voor energetische ondersteuning van je persoonlijke processen en begeleiding op je levenspad van Ziel tot Ziel. Ik kan je helpen door in te voelen waar blokkades in energieveld aanwezig is. Vervolgens kunnen we samen gaan ontdekken waar deze ontstaan zijn en wat de meest passende manier voor jou is om dit te transformeren. 

 

In het moment zelf zal duidelijk worden wat voor soort ondersteuning nuttig is. Hierbij kun je denken aan: 

  • Balancering: ervoor zorgen dat je energetisch weer in harmonie bent en opgeladen verder kunt op je pad.
  • Opstelling vanuit de Ziel: je maakt zelf een opstelling waarin je Ziel je verteld wat je nodig hebt. 
  • Soul Retrieval: meditatie-reizen voor het helen van verleden en toekomst (minimaal 4 sessies).
  • Ankh behandeling: een specifieke reiniging op celniveau (minimaal 3 sessies). 
  • Cyclus Schijfbehandelingen: behandelingen met behulp van Kosmische Schijven om vanuit je basis blokkades te ver-assen en je terug op het pad van je Ziel te leiden. (10 sessies, die volledig afgerond dienen te worden).  
  • Bloemenessence, edelsteenolie, Ormus, producten van Ascension, kristallen/schedels of een ritueel: dit kan ik je adviseren voor dagelijkse energetische ondersteuning zolang dit nodig is.

Wanneer je een proces bent aangegaan door middel van Soul Realignment, een sessie in de Acceleration Chair of door het ontvangen van Munay-ki kan het prettig voor je zijn om hierbij extra ondersteuning te ontvangen. Je komt hierdoor op een pad van persoonlijke ontwikkeling vanuit de Ziel geïnitieerd, je kunt uitdagingen op je pad tegen om je te groei te stimuleren. Nuttig, maar soms ook lastig. Wanneer er iets in de kern veranderd is het niet altijd makkelijk om daar als mens de passende transformatie bij te maken. Een sessie kan je dan helpen om tot de juiste bewustwording, balans en vernieuwde Eenheid te komen. 

 

Een balancering op afstand is ook mogelijk:

Met behulp van jouw intentie stem ik mezelf af, daaruit ontstaat er een legging en geef ik vervolgens balancerende energie aan je door op ziels-niveau. Hiervoor plannen we een moment in waarop je even de tijd voor jezelf neemt en ontspant om te kunnen ontvangen. Door deze werkwijze blijft de frequentie 24 uur doorwerken in je energieveld. Achteraf ontvang je van mij via de mail mijn ervaring en boodschap.