EMf Health card

NATUURLIJK AFWEERSYSTEEM TEGEN STRALING

Het is de enige kaart ter wereld die het doel heeft om ons natuurlijk afweersysteem tegen Elektrosmog te herstellen. Het natuurlijke afweersysteem gebruikt gestructureerd lichaamswater als een beschermend vest tegen niet-harmonische straling.

Wij gaan zelf geen dag zonder deze kaart op zak en geen nacht zonder de kaart op het nachtkastje.

Wat wij waarderen aan de EMF Health card is dat deze de straling niet blokkeert of afweert, maar omzet in positieve frequenties.

Meer informatie over de EMF health card


Jezelf Zuiveren Nano technologie

DAT JE IN AANRAKING KOMT MET VERBORGEN NANOTECHNOLOGIE IS EEN FEIT

Je neemt het in je op zonder dat je het beseft. Bijvoorbeeld via onzuivere lucht, bewerkte voeding en producten. Je kunt het niet voorkomen, gelukkig kunnen je er wel wat aan doen als je er last van krijgt. Hieronder vind je twee video's die wij als waardevol ervaren.  

 

Dit is een audio opname die je kunt beluisteren als een soort meditatie. Je hoort hierin verschillende frequenties die de nanotechnologie kan elimineren.

Voor optimaal resultaat is het gunstig om voor jezelf de affirmatie uit te spreken dat je alle schadelijke nanotechnologie verwijdert uit je lichaam en energieveld.

 

 

In dit filmpje wordt uitgelegd dat je met een simpel natuurlijk recept nanotechnologie ongedaan kunt maken en veilig kunt uitscheiden. Benodigdheden zijn:

  1. Zilvervliesrijst
  2. Zeezout
  3. Zeewier