Oproep vanuit de Galactische Federatie

Wij, de Galactische Federatie van Licht, roepen alle Starseeds en Lichtwerkers op aarde op om hun vibratie te verhogen en deze boodschap naar de duistere krachten op deze planeet te sturen:

Volgens de Universele Wet geven wij, het Galactische lichaam dat toezicht houdt op dit deel van de Kosmos, de duistere energiekrachten geen toestemming om de energie van de mensen van de Aarde voor hun eigen doeleinden te blijven gebruiken.

Als hoeders van het Licht dringen we erop aan om de goede burgers van de aarde met rust te laten. Na vele duizenden jaren toestemming te hebben gekregen om op dit bestaansniveau te blijven, alleen vanwege de wet van vrije wil, die in het begin aan deze planeet werd gegeven.


Starseeds, Lichtwerkers en Burgers van de Aarde, zeg alstublieft hardop:

Wij, de mensen van de aarde, geven jullie, de onzichtbare duistere krachten, wezens en entiteiten, geen toestemming om ons te beheersen in welke vorm dan ook.

We geven je geen toestemming om ons oorlog tegen elkaar te laten voeren, om onze voedsel- en watervoorraden te vergiftigen, om ons te vergiftigen met chemicaliën die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam, de dieren en het milieu.

Wij, de mensen, geven geen toestemming om onze soevereiniteit van ons te behouden of om ons te besturen door middel van staatshoofden die energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en in andere vormen profiteren van mensen.

Wij mensen nemen nu onze planeet Aarde weer onder onze controle voor de verbetering van alle burgers op de planeet en eisen dat jullie, de duistere krachten die deel uitmaken van het onzichtbare, deze planeet met onmiddellijke ingang verlaten.

 

  • Alleen die entiteiten en energieën van positieve vibratie en hogere frequentie zullen toestemming krijgen om deze planeet Aarde te bezetten.
  • Wij, de Burgers van de Aarde, nemen nu ons huis terug en verdrijven alle negatieve energieën, wezens en entiteiten die hier verblijven.
  • Volgens de krachten en wetten van het heelal - vertrek nu!
  • Aarde is een lichtfrequentie die niet langer toelaat dat lagere, negatieve frequenties het oppervlak of zelfs enig gebied onder het oppervlak van de planeet bewonen.
  • Alle wezens die geen hogere frequentie van positieve en liefdevolle energie voor Allen vibreren - verlaat nu - verlaat deze planeet met vrede!
  • Deze verklaring van soevereiniteit voor planeet Aarde is voltooid.
  • Verlaat de wateren van ons Universum, want uw aanwezigheid hier is niet langer overeengekomen.

 

Deze boodschap is voor iedereen zichtbaar en moet hardop worden voorgelezen, gekopieerd, gereproduceerd in alle rijken van het bestaan ​​met betrekking tot deze planeet en het zonnestelsel waarin we ons bevinden.


Dit is de Galactische Federatie van Licht.

We danken de burgers van de aarde voor hun duurzaamheid gedurende de tijdlijnen van de planeet aarde in zijn vele vormen. We houden van jullie allemaal en helpen jullie te verlossen van alle negativiteit die jullie hebben moeten doorstaan. We sturen je nieuwe geïntegreerde lichtenergie met het doel van je genezing als Globale Natie.

We drukken onze dank uit voor je hoge vastberadenheid in deze galactische materie en vragen je het licht voor korte uitbarstingen vast te houden en dan naar de aarde te sturen om de energie diep in je planeet te aarden. 

Alle negatieve frequenties, energieën, wezens en entiteiten zullen naar een ander bestaansniveau verhuizen om het lot dat is vastgesteld te leven.De planeet zal niet langer energie dragen die niet van zuivere Bron is en zal een diep genezingsproces ondergaan en terug regenereren naar zijn oorspronkelijke sjabloon waarvoor het gemaakt was. 

Wij, de Federatie, vragen jullie om te helpen deze boodschap van verklaring naar buiten te brengen en alle negatieve gedachtevormen, emoties en energieën terug te transmuteren naar de Bron voor genezing en integratie van jullie DNA-codes. 

We dienen het grotere goed en helpen de burgers van de aarde in deze tijd in de geschiedenis, zoals het bedoeld was.

Stuur nu uw eigen verklaringen uit naar het Licht, het is tijd. 

-De Galactic Federation & First Contact Ground Crew Team

De liefde heeft gewonnen!

 

Channel/Auteur onbekend.

Stuur ons een e-mail als je ze kent, zodat we de juiste erkenning kunnen geven :)


«   »