Mijn naam is Claudia Maria.
Het aardse leven begon voor mij in augustus van het jaar 1985.
Ik woon in het rustige dorpje Helvoirt waar ik mijn praktijkruimte in huis heb.
 
Van kleins af aan ben ik altijd erg gevoelig geweest en was het voor mij mogelijk om andere energieën en sferen waar te nemen. De werelden buiten het stoffelijke waren voor mij de normaalste zaak van de wereld. In mijn kindertijd ben ik meer afgestemd geweest op de kosmische wereld dan op het aardse leven, daar vond ik het allemaal normaler en prettiger. 
 
Op latere leeftijd ben ik bewust aan mijn aardse levenspad begonnen en heb ik leren omgaan met de menselijke aspecten van het leven. Dit was voor mij niet zo vanzelfsprekend als dat het voor de meesten is. Ziel, persoon, gevoel, emotie, grenzen, confrontaties, eigenwaarde, dienstbaarheid, materie, intentie, ego, zuiverheid, goed, slecht...dit zijn allemaal zaken die best verwarrend kunnen zijn binnen een dualistische realiteit. En er zijn zoveel verschillende perspectieven en waarheden...wat is dan juist?? Is dat niet voor iedereen anders en is dat niet ieders unieke recht?? Hoe kun je het dan ooit 'goed' doen en doe je dat dan voor jezelf of voor de ander?? 
 
Een talent van mij is om ieders unieke waarheid te kunnen zien binnen diens eigen realiteit en die te waarderen. Dat zorgt ervoor dat je anderen heel goed kunt begeleiden, de dualistische tegenhanger daarvan is dat alles al vlug 'waar' in je persoonlijke leven. Als je maar vanuit het perspectief van de ander meekijkt, is het zo klaar als een klontje. Er zijn oneindig veel perspectieven en meningen die zich aandienen. De basis die ikzelf heb mogen leren staat dan ook centraal in mijn praktijk: jezelf ontdekken, ontwikkelen, jezelf waarderen en bij jezelf blijven. 
 
Mijn motto is voor lange tijd geweest: hoe doe ik het zo goed dat ik niemand tekort doe en zorg ik dat iedereen tevreden is. Voor mezelf voegde ik daar dan ook nog aan toe: hoe kan ik confrontaties ten alle tijden vermijden. Je kunt natuurlijk al invullen dat iedereen aan het langste eind trok behalve ikzelf en dat het in mij vast begon te lopen met allerhande blokkades die ik aan het verzamelen was. Dat is mijn aardse leerschool geweest en die balans hierin behouden zal altijd een leerschool blijven. 
De bewustwording, de balans, de eenheid blijven aanvoelen en bijstellen naarmate je als mens groeit zijn kostbare sleutels in dit leven waar ik in mijn praktijk aandacht aan besteed. 
 
Mijn verlangen om bewust van Ziel tot Ziel iets voor een ander te kunnen betekenen is wat Bennu in het leven heeft geroepen.
 
Wat bij mij hoog in het vaandel staat is dat iedereen op weg is naar zijn/haar her-innering van zichzelf. Daarbij zijn alle paden uniek en kan daar geen oordeel over bestaan. Er zijn net zoveel waarheden als dat er waarnemers zijn. Het gaat om het individu en het proces wat bij die werkelijkheid past. Ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in jezelf aanwezig is en dat je alleen de hulp nodig hebt om deze unieke kennis te her-inneren.
 
Mijn visie en werkwijze is zeker niet de enige of de juiste. Het is er één van de vele. We zijn een Eenheid door diversiteit.