Mijn naam is Claudia Maria d'Haens-Smits.
Het aardse leven begon voor mij in augustus van het jaar 1985.
Ik woon in het rustige dorpje Helvoirt waar ik mijn praktijkruimte in huis heb.
 
Van kleins af aan ben ik altijd erg gevoelig geweest en was het voor mij mogelijk om andere energieën en sferen waar te nemen. Het was voor mij heel normaal dat er veel meer was tussen hemel en aarde. Door omstandigheden in mijn kindertijd ben ik toen meer afgestemd geweest op de kosmische wereld dan op het aardse leven. Dat was voor mij bekender en veiliger. Op latere leeftijd ben ik gaan leren en ben ik nu nog steeds groeiende op het aardse vlak. 
 
Ik wilde graag anderen helpen en ben daarom gaan werken als verzorgende IG, op dit moment ben ik een nachtzuster op een afdeling voor dementerende ouderen. Ook daar komt gevoeligheid en energie veelal in mijn werkzaamheden terug, al is het tussen de regels door. 
 
Toch wilde ik op een andere manier dienstbaar zijn, meer kunnen doen met mijn passie en mijn talenten. Dat heeft geleid tot Bennu, waar ik graag iets voor anderen wil betekenen vanuit de Ziel bezien. Naast mijn kosmische afstemming vind ik het heel belangrijk dat zaken logisch zijn en dat je handvaten krijgt. Je moet er hier met je voeten op de aarde mee vooruit kunnen. Dan pas heeft het zin. 
 
Wat bij mij hoog in het vaandel staat is dat iedereen op weg is naar zijn/haar her-innering van zichzelf. Daarbij zijn alle paden uniek en kan daar geen oordeel over bestaan. Er zijn net zoveel waarheden als dat er waarnemers zijn. Het gaat om het individu en het proces wat bij die werkelijkheid past. Daarom is mijn visie en werkwijze ook zeker niet de enige of de juiste. Het is er één van de vele. We zijn een Eenheid door diversiteit.
 
Tijdens consulten werk ik volledig op mijn gevoel en kan ik gebruik maken van: balancerende energieën door magnetiseren, boodschappen die ik op dat moment mag ontvangen, kristallen schedels/carvings, mineralen, essences, ascension, het violette vuur, divine healing hands, kundalini energie, klankhealing, meditatie, energetische oefeningen en tarot/orakels. 
 
Mijn ervaring is dat vanuit zielsniveau bekeken vele zaken duidelijk kunnen worden en een plekje kunnen krijgen. Hierdoor wordt je pad naar bewustwording, balans en eenheid ondersteund. 
 
Wanneer deze omschrijving passend voor je voelt ben je van harte welkom in mijn praktijk.