Gold Reiki transformeert negativiteit en angst in Licht en Vreugde.

De kracht van Gold Reiki mag je overal voor aanroepen:

mensen, dieren, ruimtes, planten, energievelden etc.

Inmiddels is de Gold Reiki een wereldwijd verspreide energie.


Gold Reiki

De Deense Meditatieleraar Ole Gabrielsen heeft Gold Reiki gechanneld.

Gold Reiki stemt je af op één van de sterkst transformerende energiestralen. Het Gouden Licht staat in de spirituele wereld bekend om zijn zuiverende en beschermende werking. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door zijn Gouden Lichtstralen.

Hoe gebruik je Gold Reiki

Een healing met Gold Reiki duurt gemiddeld 3 – 5 minuten. Je kunt Gold Reiki op diverse manieren geven: tijdens een persoonlijke sessie, een healing op afstand of het reinigen van van een ruimte/voorwerp.

De Inwijding

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen:

  • Gold Reiki 1e inwijding:
    Na de eerste inwijding kan je jezelf, andere mensen, planten, dieren, voorwerpen met Gold Reiki behandelen. Tijdens de inwijding in Gold Reiki zal je aura meer en meer met een Gouden Licht vervuld worden. Je kunt je steeds meer afstemmen op deze hoge trilling en zo meer harmonie in je leven creëren.
  • Gold Reiki 2e inwijding:
    Bij deze inwijding worden de Reiki kanalen versterkt. Dit wordt met een speciale meditatie gedaan. Als je deze meditatie gebruikt, versterkt het gouden licht zich in jou. Op deze manier worden alle chakra’s en energievelden verlicht. Dit komt doordat deze meditatie ook reinigend/zuiverend werkt.
  • Gold Reiki 3e inwijding:
    De voorgaande inwijdingen worden versterkt en verfijnd. Het Gouden Licht wordt versterkt en vervuld je energieveld. Je kan nu mensen inwijden in de Gold Reiki Energie. De energie van Gold Reiki is enorm krachtig. Tevens kan je kristallen en andere voorwerpen inwijden zodat ze als Reikikanaal gebruikt kunnen worden.

 

Inwijden gebeurd op afstand en is inclusief naslagwerk.