Sessie

Her-innering wie je werkelijk bent en daar op eigen wijze uiting aan kunnen geven is het doel van iedere sessie. Door middel van bewustwording, coaching en healing zijn we er graag voor je. Hierbij kun je denken aan het doorbreken van schadelijk patronen, transformeren van energetische blokkades, zuiveren van negatieve frequenties in je energieveld.


Energetisch Profiel

Je ontvangt een gedetailleerd verslag van de persoonlijke coderingen vanuit de Tzolkin, Human Design en Gene Keys bezien. Hierdoor krijg je een helder beeld van je levenspad en op welke wijze je deze optimaal kunt beleven. Het is een sleutel tot de kern van jezelf. Het profiel wordt persoonlijk toegelicht. 


SoulRealignment

Dit is een reading vanuit jouw Akasha Kroniek, verwerkt in een verslag. Het geeft je inzicht in thema's vanuit vorige levens die op dit moment van belang zijn in je voor her-innering. Daarnaast verteld het je over de talenten en valkuilen die horen bij de oorspronkelijke afstemming van je Ziel. De reading wordt persoonlijk toegelicht. 


"Ik wilde je even een berichtje sturen na afgelopen maandag, met name om je ontzettend te bedanken voor de prachtige ervaring.

Het is een under statement om zo te typen, maar ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik voor mijn verjaardag deze sessie heb mogen doen, en met alles wat naar boven gekomen is."  -Jip

 

 

“I wish I could show you when you are lonely or in darkness

the astonishing light of your own being.”

- Hafiz

"Op een bank in het bos las ik de reading. Deze ging recht mijn hart en wezen in. Ik ging huilen van diepe herkenning en waarheid. En verdriet. Een deur ging open.

Veel, veel dank! Deze Reading brengt mij iets waardevols: mezelf. Ik blijf de Reading nog vele keren lezen en diep laten doordringen. En mee aan de slag, mijn zachtheid voelen en voeden, intuïtie, waar ik zo naar verlang." - Anneke