Claudia Maria.

Van kleins af aan ben ik altijd erg gevoelig geweest en was het voor mij mogelijk om andere energieën en sferen waar te nemen en ermee samen te werken, ik herkende het als mijn thuis en had de ervaring dat alles één was. Het tastbare bestaan heb ik als onprettig ervaren, dat heeft ervoor gezorgd dat de verbinding met het ontastbare steeds sterker werd. 

Natuurlijk diende het aardse leven zich vanzelf aan en diende ik daar een weg in vinden, iets wat ik op geheel eigen wijze deed en nog steeds doe. Ik heb geleerd om van mijn pad te houden en de uitdagingen te waarderen als kansen voor her-innering.

Mijn passie om met verschillende vormen van bestaan samen te werken en iets voor een ander te kunnen betekenen, van ziel tot ziel, vormt de basis van Bennu.  

Didier

Zonder het zelf echt goed te willen beseffen en accepteren, heb ik me eigenlijk altijd anders gevoeld. Het grootste deel van mijn leven heb ik vergeefs geprobeerd om ‘er bij te horen’.

Met een paar noodzakelijke duwtjes in de rug, begon ik rond 2005 langzaam aan mijn traject van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De inwijding in Munay-ki bracht dit alles in een stroomversnelling.

In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met de astrologische kennis van de Maya en de Tzolkin kalender. Vanaf dat moment wist ik me weer thuis. Via de Tzolkin en andere systemen (met name Human Design) leerde ik mezelf steeds beter kennen en kon ik precies duiden waarom iets in mijn leven gebeurde.

Ook kwam ik erachter dat mijn verstand, als overlevingsstrategie, een te prominente rol in mijn leven speelde. Er was veel te weinig ruimte voor mijn gevoel en instinct. Mijn ontwikkeling naar de balans tussen hart en hoofd heeft me veel gebracht. 

Mijn wens om anderen bij te staan op hun reis om zichzelf beter te leren kennen is hierdoor alleen maar groter geworden. Dit doe ik op gevoel, intuïtief, in verbinding met het ongrijpbare, op een fundering van expertise en ervaring.