Meditatie

Je bent van harte welkom bij om met ons mee te mediteren. Deze meditatie momenten hebben geen vaste thema's, onderwerpen of technieken. Het gaat om verbinding van hart tot hart, van ziel tot ziel. Vanuit die verbinding met elkaar ontstaat vanzelf de geleide meditatie die zichzelf zal aandienen door de groepsenergie. Er is altijd een moment voor het gezamenlijk uitzenden van onze hartenergie naar onszelf, dierbaren, alle wezens, de schepping. 

Een ideaal moment om een kristallen carving van Crystal Medicine Art te kunnen ervaren en des gewenst te kopen.

Uitwisseling is een vrijwillige bijdrage.

Aanmelden voor deelname, er is beperkte ruimte. Locatie is Bennu in Helvoirt. 

Datum: Tijd:
27 Mei 2024 we starten om 20:00 en sluiten af om 22:00
24 Juni 2024 we starten om 20:00 en sluiten af om 22:00
22 Juli 2024 we starten om 20:00 en sluiten af om 22:00
19 Augustus 2024 we starten om 20:00 en sluiten af om 22:00

Kristallen grid ceremonie

Een ceremonie waarin we samen met elkaar gaan verdiepen, creëren, omarmen en verbinden. Een kristallen grid kan op diverse manieren worden ervaren en er kan een bewust intentie aan gegeven worden. Zo kan het bijvoorbeeld volledig open gelaten worden en iedere deelnemer neemt deel vanuit zijn of haar persoonlijke intentie voor verdieping en verbinding. Dan zal er door de groepsenergie vanzelf een krachtveld en portaal ontstaan wat ieders hoogste goed dient op dat moment. Ook kan ervoor gekozen worden om een specifieke intentie te volgen zoals bijvoorbeeld een zegening voor Pachamama. 

Tijdens deze ceremonies zijn er altijd kristallen carvings en nog veel meer aanwezig om het grid samen mee op te bouwen. 

Een mooie ervaring die elke keer weer anders is, omdat we van hart tot hart, van ziel tot ziel, met elkaar in verbinding komen en gezamenlijk laten ontstaan wat zich aandient. Hierin mag iedereen vanuit eigen intuïtie geven en ontvangen. Wil je een gebed voordragen, dan mag dat. Wil je zingen, dan doe je dat. Heb je een persoonlijk voorwerp bij voor in het grid, leg je het neer. Wil je alleen stil aanwezig zijn en de ruimte hoeden, dan doe je dat.

Een kristallen grid ceremonie is uitermate geschikt om met een groep geïnteresseerden samen te ervaren. We komen graag met onze 'reizende tempel' op locatie om deze ceremonie voor je te verzorgen. Het is dan ook mogelijk voor deelnemers om de kristallen carvings van Crystal Medicine Art te kopen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en passende uitwisseling af te stemmen. 

De komende kristallen grid ceremonies:
nieuwe datums worden nog bekend gemaakt.