Krachtveld vanuit de Ziel

Tijdens deze workshop wordt je doormiddel van een meditatie geleid naar de verbinding met je ziel. Door het maken van deze connectie is het mogelijk om de unieke energiefrequentie die je van oorsprong bent te laten resoneren met je menselijke zijn in het moment. Vanuit jouw oorsprong zal naar boven komen wat nu belangrijk is op jouw pad van ontwikkeling. Deze her-innering brengen we in verbinding met het menselijke zijn door op intuïtieve wijze een energetisch krachtveld te creëren, waarin je plaats neemt voor de initiatie van je ontwikkelingsproces. 

De workshop is inclusief:

koffie/thee, lunch, materiaal, uitwerking van je levenspad op papier, een kristal.

Tzolkin Party

Een gezellige middag waarbij je kennismaakt met Maya astrologie en de Tzolkin kalender. Spelenderwijs ontvang je informatie over ieders zegel en creatietoon. Bovendien wordt de basis van de kalender uitgelegd. Daarnaast ontvangt iedereen een persoonlijke boodschap en wordt er uitgelegd hoe de Tzolkin een meerwaarde kan zijn in je dagelijkse leven. De verdere inhoud van de middag wordt afgestemd op wat er in de groep leeft. 

 

Party bij jou thuis voor maximaal 7 personen.

Inclusief beknopt overzicht van eigen zegel en creatietoon. 

De geboortedatums van de deelnemers dienen op voorhand doorgegeven te worden. 

Loop je Levenspad

Ervaar hoe je in je eigen kracht kunt komen te staan door jouw levenspad vanuit de Tzolkin te betreden. 

Een levenspad, volgens de Tzolkin, bestaat uit 13 elementen, die elk gekleurd worden door energieën. Je gaat je met deze elementen/onderdelen en energieën verbinden door je eigen levenspad te lopen en het pad van de andere deelnemers mee te hoeden. Er is alle ruimte om te leren van elkaars ervaringen en processen. 

 

Deze workshop is inclusief:

koffie/thee, lunch, materiaal en een uitwerking van je levenspad. 

Verdieping van je Levenspad

Deze workshop is een intensieve beleving van je levenspad binnen de Tzolkin.

Je krijgt inzicht waar en hoe blokkades, patronen en conditioneringen je belemmeren om volledig in je kracht te komen. Deze middag creëer jij op intuïtieve wijze jouw levenspad en ga je daar in samenwerking met de anderen op resoneren. Hierdoor kijk je als het ware in een spiegel waarin jouw proces duidelijk wordt. Vanuit die resonantie zal een intentie ontstaan die jouw transformatieproces in werking zet en deze zal worden bekrachtigd door een energetisch grid dat je op intuïtieve wijze aan jezelf zult schenken. 

De workshop is inclusief:

koffie/thee, lunch, materiaal, uitwerking van je levenspad op papier, een kristal. 

Levenspad Ketting

Kom in verbinding met je innerlijke kracht en levenspad binnen de Tzolkin kalender door het maken van een eigen krachtvoorwerp. 

Jouw levenspad bestaat uit 13 onderdelen waar een zegel en creatietoon aan gekoppeld zijn. Je gaat je met deze onderdelen verbinden door middel van het maken van je eigen krachtketting. Deze wordt vervolgens geïnitieerd, waarbij je een persoonlijke boodschap ontvangt.

 

De workshop is inclusief:

koffie/thee, materiaal en uitwerking van je levenspad op papier. 

Initiatie vanuit Zielsbewustzijn

Dit is een geschenk aan jezelf, vanuit jouw Zielsbewustzijn naar jezelf als mens. Het is een proces van bezinnen, beseffen en bewustzijn. Je staat stil bij je intentie door meditatie, contemplatie en ritueel. Je wordt naar een diepere connectie met alle dimensies van jezelf begeleid. Je ervaart hoe krachtig je werkelijk bent, terwijl je jezelf erkent en omarmt. Ontvang de zegening van je eigen Zielsbewustzijn. 

Het pad van initiatie wordt in 2 sessies doorlopen. Inclusief materiaal.