Crystal Medicine Art 

Prachtige handgemaakte kristallen carvings waar wij een grote passie voor hebben. Als je bij Bennu over de vloer komt, dan heb je ze ongetwijfeld gezien en ons erover horen vertellen. Onze hart-familie Kongtai, is de carver achter deze krachtige kunstwerken met de intentie om wijsheid, balans, welzijn en geluk vanuit de Boeddhistische en Taoïstische kennis met de wereld te delen.

Bezoek onze website door op de afbeelding te klikken, daar vertellen wij je graag meer over deze kristallen carvings en onze gedeelde missie. 


JOY  

JOY is een geweldig initiatief! In het leven geroepen door onze hart-familie, Mariëlle. Zij droomde van een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Die plek heeft ze met JOY zelf gemanifesteerd.

Je kunt er terecht om te genieten van echt samenzijn, waar iedereen elkaar respecteert en omarmt, gewoon omdat we allemaal prachtige mensen zijn met ons eigen verhaal, onze eigen ervaringen en onze eigen-wijsheid. 

Sluit aan bij de meetings in Mill of online, klus mee in de tuin, geniet van de dieren of neem deel aan de activiteiten die worden georganiseerd. Klik op de afbeelding om JOY te bezoeken.

Grote kans dat je ons op een van haar meetings tegenkomt!


Masuwi  

Dit is de praktijk van onze hart-familie, Caroline. Zij heeft ons ingewijd in Munay-ki en daarmee is een bijzondere band ontstaan die er voor altijd zal zijn. Bij haar kun je terecht voor Reiki, healing, spirituele weekenden, energie behandelingen, workshops en ze is een zuiver 'down to earth' medium. Eerlijkheid, gevoel, respect en privacy staan bij haar hoog in het vaandel.

Daarnaast is ze ook rouw en verlies begeleider, maar boven alles gewoon een heerlijk mens met een gouden hart. Wanneer we delen worden we allemaal rijker in onszelf, deze visie hebben we met elkaar gemeen. 

Klik op de afbeelding om haar website te bezoeken. 


De Bron van Licht  

Een spiritueel centrum waar wij met heel veel plezier deelnemen en onszelf hebben mogen ontwikkelen en verdiepen. Louis en Inge zijn op ons pad gekomen en direct hart-familie geworden. Je kunt ze vinden op de spirituele beurzen, ze geven consulten, cursussen, inwijdingen, workshops en organiseren spirituele weekenden waar wij ook met heel veel plezier aan deelnemen. 

Waar wij aan denken bij Louis en Inge: je bent voor alles, eerst mens in deze wereld, jouw persoon, jouw gevoel, jouw beleving. Dit vormt jouw basis waarin jij van jezelf mag houden en naar jezelf mag leren luisteren. 

Klik op de afbeelding om hun website te bezoeken. 


Vredeslijn

De vredeslijn is de passie van onze hart-familie Rob. Hij voelde zich aangetrokken en geroepen om deze energie verder de wereld in te brengen en heeft daarvoor veel rondgereisd, en nog vele reizen op zijn wensenlijstje staan.

Ook kun je hem vinden op zijn telegram kanaal: Groter Denken. Hier nodigt hij je uit om te denken zonder grenzen.

Klik op de afbeelding om zijn website te bezoeken.  


AldezAldez

Door het leven navigeren aan de hand van zelfreflectie. In jezelf graven en nieuwe lagen ontdekken door het opschrijven van je belevingen. Alle vragen die daarbij naar boven komen:

Wat leeft er in mij, wie ben ik en hoe kan ik mezelf bevrijden? 

Lijkt jou dit ook waardevol, laat je dan inspireren door AldezAldez.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.