Wanneer je een proces bent aangegaan door middel van Soul Realignment, een sessie in de Acceleration Chair of door het ontvangen van Munay-ki kan het prettig voor je zijn om hier extra ondersteuning te krijgen. Vaak is er na een sessie bij mij sprake van een activatie binnen de persoonlijke ontwikkeling en kom je uitdagingen op je pad tegen om je te groei te stimuleren. Nuttig, maar soms ook lastig. Wanneer er iets in de kern veranderd is het niet altijd makkelijk om alleen tot de juiste bewustwording, balans en vernieuwde Eenheid te komen. In dat geval kun je kiezen voor een consult, waarbij uitgegaan wordt van jouw eigen waarheid

 

Samen kijken we naar wat er speelt op dat moment en hoe dit binnen het grotere plaatje van je proces past. In het moment zelf zal duidelijk worden wat voor soort ondersteuning nuttig is. Hierbij kun je denken aan een balancering, kristallen, essences, meditatie, energetische oefeningen, leggingen, klankhealing, ritueel en ook huiswerk.

 

Een balancering op afstand is ook mogelijk:

Met behulp van jouw intentie stem ik mezelf af, daaruit ontstaat er een legging en geef ik vervolgens balancerende energie aan je door op ziels-niveau. Hiervoor plannen we een moment in waarop je even de tijd voor jezelf neemt en ontspant om te kunnen ontvangen. Door deze werkwijze blijft de frequentie 24 uur doorwerken in je energieveld. Achteraf ontvang je van mij via de mail mijn ervaring en boodschap.