Dit is mijn eerste Sterrenfamilie die ik heb mogen tekenen. Een sterke frequentie waarmee ik vaak in contact mag zijn om van te leren en bij 'thuis' te komen. Ik geef er bewust geen naam, planeet, universum of dimensie aan. Het IS. Het is voelen, ervaren en her-inneren. 


De essentie van de naam Bennu. De Bennu/Benu vogel, de begeleider van zielen, wedergeboorte, regeneratie en creatie. Dankzij de mogelijkheid van digitaal tekenen dan toch eindelijk op papier gekomen als symbool van alles waar Bennu voor staat. 


Iedereen die mij (Claudia) kent weet dat ik een avondmens ben. Ik geniet van het hoeden van de ruimte tijdens de nachtdiensten. De frequentie, de stilte, de magie van de nacht. Het mysterie van het donker in al haar aspecten. De meest volle leegte die je kunt ervaren, in het universum buiten jezelf en het universum in jezelf. Het 'goddelijke vrouwelijke', vormloos, allesomvattend. Lady of the Night. 


Cavia's zijn boodschappers van sociaal bewustzijn, communicatie en emotionele diepgang. Met hun energie vergroten ze gewaarzijn in het moment te vergelijken met een spiritueel vergrootglas. Ze helpen je om obstakels vanuit verschillende perspectieven te begrijpen. 

Dat is iets wat wij jarenlang aan den lijve hebben ondervonden. Onze cavia's waren letterlijke spiegels in onze processen. Zodra er een nieuwe in de groep kwam was het al vlug duidelijk welk innerlijke proces een begeleider nodig had. Op deze tekening zie je Rein. Hij was in leve en nu nog steeds een begeleider van Didier.