Ontwikkelen van je intuïtie.

De mogelijkheid om via je intuïtie in contact te zijn met datgene dat niet met het blote oog waargenomen kan worden is in iedereen aanwezig. Telepathie is in onze Blauwdruk aanwezig als een natuurlijk staat van zijn.

Alles is energie in een electro magnetisch veld, staat in verbinding met elkaar en beïnvloed elkaar. 

Door de illusie dat we gescheiden van elkaar bestaan is deze natuurlijke connectie in de fysieke wereld voor de mens verdwenen. Wanneer je naar de dierenwereld kijkt zie je dat veel dieren deze mogelijkheid nog wel bezitten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de communicatie van walvissen, dolfijnen, olifanten. Een ander mooi voorbeeld is dat de meeste dieren al gevlucht zijn wanneer er een natuurramp staat te gebeuren.

 

Door het openen van je intuïtie, open je eigenlijk het Levensboek van je Ziel. Je verdiept de connectie naar je hart, komt in contact met je passie, wordt je bewust van je missie en kunt contact maken met alles dat in jou aanwezig is zoals bijv: je gidsen, leraren, Engelen, Lichtwezens, Zielsfamilie, Sterrenfamilie, deelpersoonlijkheden, je innerlijke kind, je Hoger Bewustzijn, verschillende frequentievelden, de Bron etc. Deze maken allemaal onderdeel uit van het ware Zelf: Al dat Is, ieder op verschillende frequenties en niveaus van bestaan.

 

Intuïtie staat toe dat alles met elkaar in verbinding komt te staan, zoals het van nature altijd al is geweest en altijd zal zijn. Er verandert dus eigenlijk niets, alleen loggen wij zelf in op het veld waarvan we ons tijdelijk onbewust zijn geweest.

 

Iedereen kan dit! Je hebt er maar 2 dingen voor nodig: vertrouwen + oefening.

Je zult merken dat deze connectie je helpt geloven in je diepste Zelf en je naar Heelheid en Balans zal begeleiden.

 

Probeer het te zien alsof je ergens naartoe reist:

  • Je moet weten waar je naartoe wilt.
  • Je hebt toewijding nodig om er te komen.
  • Je vertrouwt erop dat je er gaat komen.

 

Luisteren naar je intuïtie wil zeggen dat je erachter wenst te komen wie je werkelijk bent. Je bent aan het groeien, aan het her-inneren wat voor jou de werkelijkheid is. Je komt langzaam losser van het collectieve bewustzijn en de illusies die daarin besloten liggen. Dat is een vorm van Liefde voor jezelf als Ziel.

 

Je zult ook veel beter kunnen voelen wie/wat goed voor je is en of je deze naar je toe dient te halen of juist meer afstand dient te creëren. Intuïtie zal ervoor zorgen dat je in dit aspect eerlijker wordt naar jezelf toe. Hierdoor word je jezelf ook bewust van het feit dat de Vrije Wil, dat wil zeggen de keuze en de verantwoording, bij jou ligt. Dat is thuiskomen bij jezelf.

 

Ben je er wel van bewust dat jouw ervaring van de werkelijkheid uniek is. Jouw beleving en het perspectief van jouw waarheid kan nooit 'fout of niet waar' zijn, net zoals iedere beleving en het perspectief van een ander zijn/haar unieke waarheid is en ook nooit 'fout of niet waar' is. Perspectieven en beleving van de werkelijkheid is altijd onderhevig aan de groei en ontwikkeling van het bewustzijn. Wat vandaag zo is, kun je morgen anders ervaren...en dat is prachtig.

 

Hoe doe je dat…

 

De eerste stap is de connectie met je hart. Waarom?

Omdat je hart de waarheid kent van alles dat op je pad komt. Je kunt allerlei boodschappen en frequenties oppikken als je jezelf hiervoor openstelt. Je hart zal jouw waarheid herkennen en toelaten…geloof me…dit ga je voelen.

 

Maak verbinding tussen je hart en datgene wat jij als Schepper/Bron/Godheid ervaart. Doe dit in absoluut vertrouwen dat jij jezelf verbindt met deze zuivere bron. Visualiseer en voel deze verbinding vanuit je hart stromen en maak deze vervolgens van Zuiver Licht. Als je het prettig vind kun je het Violette Vuur oproepen en deze om je verbinding heen plaatsen als bescherming. Maar wanneer je vanuit je kracht in het volste vertrouwen een verbinding van Zuiver Licht maakt is dat niet nodig. Vertrouwen in je eigen autoriteit is hier de sleutel en de beste regel is: bij twijfel bescherming aanroepen.

 

De tweede stap is dat je alle aanwezige aspecten van je Zelf bedankt. Noem ze maar op, alle aspecten (gidsen, leraren, Engelen, Lichtwezens, Zielsfamilie, Sterrenfamilie, deelpersoonlijkheden, je innerlijke kind, je Hoger Bewustzijn en de Bron etc.) waarvan je weet dat ze bestaan. Dit maakt je bewust van alles dat je bent en alles waarmee je in verbinding staat. Wanneer je ze op deze manier aanroept zullen ze in jouw heilige ruimte, in je hart komen. Ze komen vanuit de Bron, via jouw connectie van Zuiver Licht in je hart. Hierbij is de waardering de sleutel.

 

De derde stap is het uitspreken van je intentie. Ben zo duidelijk en specifiek mogelijk in wat je wenst. Hoe duidelijker je het uitzend, des te helderder kan het tot je terugkomen. Denk aan de reclame van een frisdrank merk: ‘doe maar een frisje’. Als je jouw intentie zo uitspreekt kan er van alles naar je terugkomen waar je niet om hebt gevraagd en ook niet op zit te wachten. Zeg liever dat je ‘een cola zero sugar van een specifiek merk’ wenst, dan is voor iedereen duidelijk wat de bedoeling is. Hier zijn twee sleutels van toepassing: juist formuleren en vertrouwen dat je bent gehoord.

 

De vierde stap is het ontspannen om te ontvangen. Nu je de intentie hebt uitgesproken, vul dan zelf het antwoord niet in en heb er ook geen verwachting bij. Ben stil, ga iets ondernemen waar je hoofd leeg van wordt of blijf in meditatief contact zodat er direct geantwoord kan worden. Kijk wat voor jou het prettigst is. De een voert een innerlijke dialoog, de ander schrijft vragen en antwoorden op, weer een ander gaat de strijk doen en krijgt een ingeving. Experimenteer wat bij je past. Weet dat wat je ontvangt altijd passend is bij je Hoogste Doel. Je ontvangt wat je nodig hebt, niet wat je wenst. Durf dan ook in die spiegel te kijken als deze zich aandient. Hier is de sleutel: forceer het niet, laat het zich aandienen. Ontvang je in symbolen, raadselen of algemene antwoorden? Laat je dan niet ontmoedigen! Ga op onderzoek uit, voel wat het voor je betekent en ga de verdieping met jezelf aan. Niets gebeurd zomaar.

 

De vijfde stap is het makkelijkst en het moeilijkst. Doe iets met datgene dat je hebt mogen ontvangen. Maak keuzes gebaseerd op de begeleiding die je hebt ontvangen en committeer je hieraan. Hier is de sleutel: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

 

Weet dat je altijd maar één stap vooruit dient te zetten. Wanneer je die ene stap in dankbaarheid hebt afgerond komt de volgende vanzelf. Het stroomt zoals het water in een rivier. Durf daarop te vertrouwen.

 

In Munay,

Bennu


«   »