De boodschap van de Zeemeermin.

Op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling is er één boodschap die me altijd is bijgebleven. Het stond in een uitwerking waarin verschillende belangrijke thema's van mijn leven werden verzameld. 

Lees meer »

Voor diegene die wil luisteren.

Dit is een uitnodiging tot contemplatie op de onderwerpen liefde en angst in jezelf. Verdiep het inzicht in jezelf door liefdevol en eerlijk naar je gevoel te luisteren. Wat is liefde voor jou? Wat is angst voor jou? Waar baseer je de keuzes die je maakt op? Lopen liefde en angst voor jou soms ook in elkaar over? Hoe vind je de balans hierin voor jezelf? Wordt stil tijdens dit filmpje en durf te voelen...

Lees meer »

Wanneer entiteiten je ruimte innemen.

Een van de mooiste dingen waar ik bij mag assisteren is het moment dat iemand zijn/haar eigen ruimte wenst in te nemen. De samenwerking met de persoon en de betrokken entiteiten is prachtig. Het is een geschenk van oprechtheid, vertrouwen en eerbied. 

Lees meer »

Het verschil tussen Occult en Satanisch

Er komt de afgelopen tijd veel waarheid aan het Licht betreffende de ondergrondse wereld van kinderhandel en de duistere praktijken die al duizenden jaren lang worden uitgevoerd. Je kunt het beschrijven als zwarte magie of satanisme.

Lees meer »

Ontwikkelen van je intuïtie.

Intuïtie staat toe dat alles met elkaar in verbinding komt te staan, zoals het van nature altijd al is geweest en altijd zal zijn. Je opent de verbinding met je Ziel en hierdoor log je als het ware in op het collectieve veld waarvan je jezelf tijdelijk onbewust zijn geweest. Je door het opent van je hart, in vertrouwen, in stilte en komt thuis in jezelf. Je her-innert en ervaart dat alles in jezelf besloten ligt. Van binnenuit verbonden met Al dat Is. 

Lees meer »